Orari Mësimor - Viti Akademik 2021-2022 - Semestri II

 

Orari per vitin akademik 2021-2022

 

Manuali “Teams” per studentet kliko ketu...

 

ORARI BACHELOR


FTI - Orari - Bachelor, Semestri i dytë 2021 - 2022 në auditor


ORARI MASTER (Profesional dhe Shkencor)

FTI - Orari - Master i Shkencave dhe Master Profesional  Semestri i dytë 2021 - 2022 

 

 

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka