Rreth DBI
Stafi i DBI
Organizimi i DBI
Burimet HPC dhe CLOUD
Projekte dhe Publikime
Plani i punës
Studentët
Burimet HPC dhe CLOUD

 

LAJME ARSHIVA - FTI

 HPC AND CLOUD RESOURCES

 

  • HPC SUGON running Scientific Linux 6.10

 

 Click here: HPC Resources/UPT-HPC - Technical Specification

 

Access is possible using SSH and/or VNC.

 

Click here: Application OpenFOAM for simulation of fluids dinamics 

Click here: Application R for statistical processing and graphics 


Creation of user environment and access procedures can be through contact with administration:

Acad. Neki Frashëri: nfrasheri@fti.edu.al

Dr. Dorian Minarolli: dminarolli@fti.edu.al

 

  • Cloud system

 

Click here: Cloud Resources/UPT-Cloud - Technical Specification 


Access is is possible: https://cloud-controller.upt.al/dashboard and ssh


Creation of user environment, access procedures and user accounts can be through contact with administration:

 

Dr. Dorian Minarolli: dminarolli@fti.edu.al

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka