MISIONI, STRATEGJIA DHE KERKIMI SHKENCOR I DEPARTAMENTIT TE ELEKTRONIKES DHE TELEKOMUNIKACIONIT

 

Misioni dhe Strategjia e DET

 

 

Kerkimi Shkencor, DET

 

 

 

<<< kthehu pas<<<

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka