Njoftime për Departamentin e Elektronikës dhe Telekomunikacionit

 

 

Njoftim_Date 24.01.2017_ Shkresa e MAS lidhur me nje njoftim nga Ambasada e Turqise ne Tirane, te bursave per studime universitare ne Turqi

 

 

Njoftim  per frekuentimin e lendes Elektronika e Sistemeve te Programueshme, Nentor 2016, nga studentet perserites te vitit te III-te ELN

 

 

 Njoftim  per frekuentimin e lendes Arkitektura e Kompjurave, Nentor 2016, nga studentet perserites te vitit te III-te TLK

 

 

 

 Datat e dorëzimit të Kërkesave për Praktikën mësimore;

 

 

 

    

Datat e dorëzimit të relacioneve të praktikave për Ciklet e studimeve Bachelor dhe Master Profesionalpër praktikat që mbrohen në sezonin Vjeshte (Shtator - Tetor) 2018

           

 

 

 

 Datat e mbrojtjes së Praktikave, Master Profesional ne TI, Sezoni Vjeshte (Shtator - Tetor) 2018

 

 

 

 Datat e mbrojtjes së Praktikave, Bachelor TLK dhe ELN, Sezoni Vjeshte (Shtator - Tetor) 2018

 

 

 

...

 

 

       Data e kontrollit të PARE të diplomave Bachelor, Master Profesional dhe Master i Shkencave...për diplomat që mbrohen ne Sezonin Korrik 2018

 

 

 

        Data e kontrollit të DYTE të diplomave Bachelor, Master Profesional dhe Master i Shkencave...për diplomat që mbrohen në sezonin Vjeshte (Shtator - Tetor) 2018

 

 

 

  Data e kontrollit të TRETE të diplomave Bachelor, Master Profesional dhe Master i Shkencave...për diplomat që mbrohen në sezonin Vjeshte (Shtator - Tetor) 2018

 

 

         

 

Datat e mbrojtjes së Diplomave Bachelor (TLK, ELN), ne DET, Sezoni Tetor 2018

 

 

 

Datat e Mbrojtjes së Diplomave , Master i Shkencave(TLK, ELN) dhe Master Profesional (MPTI), ne DET, Sezoni Tetor 2018

 

 

 

   

 

  ...

 

 

  • Rregulloret / Legjislacioni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kriteret për konkursin për personel akademik të ftuar në Departamentin e Elektronikës dhe Telekomunikacionit, për vitin akademik 2015 - 2016.

 

  Struktura e Vitit Akademik

 

 

  • Struktura e procesit mësimor, për ciklin e parë Bachelor

 

  • Struktura e procesit mësimor, për ciklin e dytë Master Shkencor dhe Master profesional

 

 

 

      <<< kthehu pas<<<

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka