Organizimi i DII

 

 

Grupi Mësimor-Kërkimor i “Arkitektura, Sistemet dhe Rrjeta Kompjuterike”:

 

Prof.Asoc.Genti Daci                           
Dr.Igli Tafa                                           

Msc.Alban Allkoci                                   

Msc.Dorian Minarolli                               

Msc.Hergys Rexha                                

Msc.Ina Papadhopulli                                     

Eduart Spahiu                                      

 

 

Grupi Mësimor-Kërkimor i “Inxhinieri Softi, Gjuhëve të Programimit dhe Bazave të të dhënave”:

Prof.Aleksander Xhuvani                   

Prof.Asoc.Elinda Kajo Meçe                         

Dr.Hakik Paci                                      

Msc.Evis Trandafili                               

Msc.Bojken Shehu                               

Msc.Enida Sheme                                

Flora Karalli                                        

 

Grupi Mësimor-Kërkimor i “Informatikës së Përgjithshme”:

Prof.Asoc.Arjana Bejleri                                        

Msc.Brunela Karamani                       

Ermira Skuka                                    

Aferdita Kasapi                                  

Shpresa Shubleka                             

 

Organigrama

 

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka