FTI - Fakulteti i Teknologjise se Informacionit
Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit
Departamenti i Inxhinierisë Informatike
Departamenti i Bazave të Informatikës
Gjendja e Studentit
Datat e Provimeve
Orari Mësimor
Shkarko këtu faqet e para te diplomës
Fatura shkollimi për printim: Master Profesional. Afati: 6.03.2017 - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Master Shkencor - viti I - kësti I. Afati: 6.03.2017 - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6. - 31.03.2017.
Njoftim mbi aplikimet në programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018
Fatura shkollimi për printim. Afati për shlyerjen e pagesës: Bachelor - 31.01.2017, Msc - 03.02.2017.
Njoftim në lidhje me zhvillimin e mësimit në mjediset e godinës së re të FTI
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2016 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka