Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6. - 31.03.2017.

NJOFTIM

 

Njoftohen studentët  vitit të parë Bachelor në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit se pagesa e tarifës së  shkollimit për vitin akademik 2016-2017,  do të bëhet në periudhën 06.- 31.03 2017.

 

Fatura për arkëtim  do të shkarkohet nga faqja web, fti.edu.al, vetëm për studentët e rregullt, dhe  do të dorëzohet në degën e financës deri më 31.03.2017.

 

Tarifa e shkollimit është 30.000 lekë.

Libreza e studentit është     400 lekë.

 

 Studentët përsëritës të vitit të parë Bachelor do të paraqiten në degën e financës, brenda po kësaj periudhe, për të tërhequr faturën për arkëtim.   

 

Shkarko dhe printo faturën:     

 

BACHELOR - VITI I PARË:

 

              

ZYRA E FINANCËS


2017-02-22 04:27:09
 
Lista e studenteve qe kane aplikuar per permiresim note, sezoni i vjeshtes 2019.
Kontrollet e Diplomave ne Shtator ,per studentet e Departamentit te Inxhinierise Infomatike
Departamenti i Inxhinierise Informatike: Data e Mbrojtjes se Diplomave per programet e studimit Bachelor dhe Master
DET, data e mbrojtjes se diplomave ne sezonin i veres, 2018-2019
DET, Njoftim shpallet data e mbrojtjes se praktikave, Cikli i pare dhe dyte.
Kontrolli i Trete i Diplomave per studentet e Departamentit te Inxhinierise Infomatike
Departamenti i Elektronikes dhe Telekomunikacionit, kontrolli i trete i diplomave.
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka