Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë

 

Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë FTI i uron të gjithë studentëve dhe pedagogëve Gëzuar Festat e 28 dhe 29 Nëntorit!

 

Urimet më të mira për këtë 100 Vjetor të Pavarësisë!

 

Sekretaria mësimore do të jetë e mbyllur për të gjitha shërbimet nga data 26 Nëntor 2012 deri më 30 Nëntor 2012. Pushimet e studentëve janë nga data 27.11.2012 deri 30.11.2012.

 

Aktiviteti mësimor fillon më 03.12.2012.


2012-11-13 00:00:00
 
Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit (DET), data e mbrojtjes se diplomave ne sezonin i vjeshtes, 2018-2019
Departamenti i Inxhinierise Informatike, Datat e Mbrojtjes se Diplomave per programet e studimit Bachelor dhe Master
Hapja e Procedurave te Punesimit te Personelit Akademik me Kohe te pjesshme ne FTI, viti akademik 2019-2020
DET, data e mbrojtjes se praktikave ne sezonin i vjeshte, 2018-2019
DET - Kontrolli i dyte i diplomave, Shtator 2019
Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Telekomunikacioni, Viti Akademik 2019-2020
Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Informatike, Viti Akademik 2019-2020
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka