Njoftime per Departamentin e Inxhinierise Informatike

 

NJOFTIM 

 

Prezantim i hapur ne daten 20,21 Nentor, ora 10.00. salla 214

 

Erzim Veshi - Specialist ne fushen e Sigurise Kibernetike ne Zyren Europiane te Patentave ne Munih te Gjermanise

 

Titulli: Trendi me i fundit ne fushen e mbrojtjes se rrjetave te te dhenave dhe sfidat e sotme per kontrolluesit e teknikave ne Sigurine Kibernetike

 

Ceshtjet qe do te trajtohen:

 

1. Prezantimi i aktiviteteve ne konventen e patentave europiane

2. Aktivitetet e nje kontrolluesi te teknikave te Sigurise Kibernetike

3. Percaktimi i nje kerkimi shkencore per t`u quajtur patente shkencore

4. Rruga drejt Sigurise Kibernetike

5. Metodologjite dhe pajisjet e fundit per mbrojtjen e rrjetit

6. Shembuj praktike te analizes se patentave ne fushen e Sigurise Kibernetike

7. Seksioni i diskutimeve te hapura me te ftuarit

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka