Arkiva e Lajmeve
Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6. - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6 - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 04:27:09
Lexo me teper

Njoftim mbi aplikimet në programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018
Aplikimet në programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018
Data e publikimit: 2017-02-08 04:08:23
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim. Afati për shlyerjen e pagesës: Bachelor - 31.01.2017, Msc - 03.02.2017.
Fatura shkollimi për printim. Afati për shlyerjen e pagesës: Bachelor - 31.01.2017, Msc - 03.02.2017.
Data e publikimit: 2017-01-23 08:34:39
Lexo me teper

Njoftim në lidhje me zhvillimin e mësimit në mjediset e godinës së re të FTI
Njoftim në lidhje me zhvillimin e mësimit në ambjentet e godinës së re të FTI
Data e publikimit: 2016-11-24 07:14:27
Lexo me teper

Njoftim për frekuentimin e lëndës Elektronika e Sistemeve të Programueshme, Nëntor 2016, nga studentët përsëritës të vitit të III-të ELN
Njoftim për frekuentimin e lëndës Elektronika e Sistemeve të Programueshme, Nëntor 2016, nga studentët përsëritës të vitit të III-te ELN
Data e publikimit: 2016-11-15 02:01:11
Lexo me teper

Njoftim për frekuentimin e lëndës Arkitektura e Kompjurave, Nëntor 2016, nga studentet përsëritës të vitit të III-të TLK
Njoftim për frekuentimin e lëndës Arkitektura e Kompjurave, Nëntor 2016, nga studentët përsëritës të vitit të III-të TLK
Data e publikimit: 2016-11-15 01:58:20
Lexo me teper

Hapet thirrja për mobilitete/bursa studimi 1 semester (5 mujore) për studentët e FTI dhe UPT në drejtim të Universitetit Politeknik të Catalunjës
Hapet thirrja për mobilitete/bursa studimi 1 semester (5 mujore) për studentët e FTI dhe UPT në drejtim të Universitetit Politeknik të Catalunjës, Barcelonë, Spanjë, në kuadër të projektit të përbashkët bilateral Erasmus+ KA107
Data e publikimit: 2016-11-14 07:28:45
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2020 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka