Arkiva e Lajmeve
NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ
NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ Në bazë të Udhëzimit Nr.52, të MAS datë 03.12.2015 ?Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucione
Data e publikimit: 2017-03-27 03:47:45
Lexo me teper

Mbi zhvillimin e ceremonisë së shpërndarjes së Diplomave Bachelor për studentët e vitit akademik 2015-2016.
Njofton të gjithë studentët e diplomuar në vitit akademik 2015-2016 se ceremonia e shpërndarjes së diplomave për drejtimin Bachelor në FTI do të zhvillohet ditën e Hënë date 27 Mars 2017 ora 15:00 salla 303.
Data e publikimit: 2017-03-23 04:17:00
Lexo me teper

Mbi zhvillimin e ceremonisë së shpërndarjes së Diplomave Master për studentët e vitit akademik 2015-2016
Njofton të gjithë studentët e diplomuar në vitit akademik 2015-2016 se ceremonia e shpërndarjes së diplomave për drejtimin MASTER në FTI do të zhvillohet ditën e Martë datë 28 Mars 2017 ora 15:00 salla 303.
Data e publikimit: 2017-03-23 04:12:37
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Master Profesional. Afati: 6.03.2017 - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Master Profesional. Afati: 6. - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 05:37:52
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Master Shkencor - viti I - kësti I. Afati: 6.03.2017 - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Master Shkencor - viti I - kësti I. Afati: 6. - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 05:21:13
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6. - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6 - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 04:27:09
Lexo me teper

Njoftim mbi aplikimet në programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018
Aplikimet në programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018
Data e publikimit: 2017-02-08 04:08:23
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2017 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka