Njoftim ne lidhje me raundin e katert te regjistrimeve ne FTI ne ciklin bachelor per vitin akademik 2019 - 2020

NJOFTIM!

 

 

 

Ne vijim te procesit te pranimeve ne universitete, per kuotat e paplotesuara regjistrimet do te kryhen prane Sekretarive Mesimore ne data 28 Tetor – 31 Tetor. Proçedura e regjistrimit e percjelle nga RASH, si ne vijim:

 

1)        Diten e pare mblidhen te gjitha kerkesat (duke kontrolluar qe aplikantet te jene perfshire ne listen e raundit te trete e disponueshme ne faqen e sekretarise).

2)        Sekretaria do te gjeje ne faqen e regjistrimeve te njejten liste qe       kishte ne mbylljen e dates 26 Tetor.

3)        Renditja e aplikanteve per kete faze nga listat ne pritje te afishohen ne ambjentet publike te fakultetit.

4)        Vijohet me regjistrimet sipas renditjes (ne portal tek Kendi i Maturantit lista nuk do te shfaqet e renditur, por mbetet ne kujdesine e sekretarise te respektoje rradhen e fituesve)

5)        Regjistrimet mbyllen ne daten 31 Tetor.

 

 

Duke ju uruar nje dite te mbare, na kontaktoni per cdo paqartesi

 

 

                                                                                             SEKRETARIA MESIMORE -FTI


2019-10-28 06:50:47
 
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
DET - Mbrojtja e praktikave vjeshtë
Lista e renditur e kandidatëve fitues nga trojet, transferim studimesh, program të dytë studimi
DET-Kontrolli i tretë i diplomës dhe praktikës Vjeshte 2022
DII - KONTROLLI I TRETE I DIPLOMES DHE PRAKTIKES SEZONI VJESHTE 21-22
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka