BIBLOTEKA E FTI, TITUJT E LIBRAVE

 

Kliko këtu: Katalogu online - kërkim për libra dhe materiale studimi

 

Bibloteka e FTI, e ndodhur në katin e parë të korpusit qëndror, ofron mundësinë e regjistrimit për studentët dhe stafin.

 

Bibloteka ka në vazhdimësi tituj të rinj që mbulojnë fushat respektive të drejtimeve Elektronikë, Informatikë dhe Telekomunikacion.

 

 

 <<< kthehu pas<<<

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka