Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë

 

Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë FTI i uron të gjithë studentëve dhe pedagogëve Gëzuar Festat e 28 dhe 29 Nëntorit!

 

Urimet më të mira për këtë 100 Vjetor të Pavarësisë!

 

Sekretaria mësimore do të jetë e mbyllur për të gjitha shërbimet nga data 26 Nëntor 2012 deri më 30 Nëntor 2012. Pushimet e studentëve janë nga data 27.11.2012 deri 30.11.2012.

 

Aktiviteti mësimor fillon më 03.12.2012.


2012-11-13 00:00:00
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NGA TROJET DHE KOMUNITETI BALLKANO-EGJIPTIAN NË PROGRAMIN E STUDIMIT BACHELOR, NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2021-2022
Kriteret e transferimeve dhe të programeve të dyta të studimeve
Lista e renditur e aplikantëve nga trojet dhe komuniteti ballkano-egjiptian në programin e studimit Bachelor, në FTI për vitin akademik 2021-2022
PAGESA E TARIFËS SË SHKOLLIMIT
DII - KONTROLLI I 2 I DIPLOMAVE SEZONI I VJESHTËS
DII - KONTROLLI I 3 I DIPLOMAVE DHE DOREZIMI I PRAKTIKAVE SEZONI I VJESHTËS
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka