Workshop - Transmetimet audiovizive digjitale në epokën e transmetimeve me brez të gjerë 5G në Shqipëri

Workshop

Transmetimet audiovizive digjitale në epokën e transmetimeve me brez të gjerë 5G në Shqipëri

 

Në kuadër të projektit “Transmetimet audiovizive digjitale në epokën e transmetimeve me brez të gjerë 5G në Shqipëri: teknika, teknologji, politika dhe rekomandime inovative për përdorimin efikas të spektrit” financuar nga

 

Ditën e enjte, datë 20.07.2023, në ambientet e FTI-së u mbajt workshop që trajton tematikat e zhvillimeve audiovizive në epokën digjitale.

 

 

Pjesemarres ne kete aktivitet ishin perfaqesues nga operatoret audioviziv kombetar, universiteti dhe studente.

Ne kete aktivitet u trajtuan tematika si:

  • Transmetimet audiovizive sipas standardit DVB-T2
  • Transmetimet audiovizive ne teknologjine 5G
  • Sinjalet audivizive lineare dhe jo-lineare per perfituesit e sherbimit
  • Shembuj nga vendet europiane per transmetimet audiovizive ne teknologjine 5G

Ne vijim disa foto rreth ketij aktiviteti:

 

 

 

 

 

 

 


2023-07-20 09:40:27
 
Hapet Thirrja për Mobilitete në kuadër të Erasmus+, në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë
APLIKIM PËR TË PËRFITUAR MBËSHTETJE FINANCIARE
NJOFTIM - MBI PRANIMET NË STUDIMET E CIKLIT TË TRETË
Workshop në kuadër të projektit "Implementimi i teknikave të "Photogrammetry Stereo" për rindërtimin 3D të objekteve
NJOFTIMI PER STUDENTËT MASTER SHKENCOR/PROFESIONAL QË PËRFITOJNË REDUKTIM TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT
PËRJASHTIMET NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PËRFITIMIN E BURSAVE
Rregjistrimet në Ciklin e Dytë të Studimeve, Master i Shkencave dhe Master Profesional
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka