DET - MBROJTJE PRAKTIKE, SEZONI VJESHTË 2023

Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit

NJOFTIM

 

Mbrojtja e praktikave, sezoni i vjeshtës 2023

Studentët e drejtimeve bachelor dhe master, mbrojtja e praktikave do të zhvillohet më datë 22 Shtator 2023, ora 09:00.

  • Bachelor në Inxhinieri Elektronike
  • Bachelor në Inxhinieri Telekomunikacioni
  • Master i Shkencave në Inxhinieri Elektronike
  • Master i Shkencave në Inxhinieri Telekomunikacioni
  • Master Profesional në Teknologji Informacioni

 

Shënim!

Studentët duhet të sjellin relacionin e praktikës si dhe vërtetimin nga kompania ku kanë zhvilluar praktikën dhe ta dorëzojnë tek salla 304 deri më datë 21 Shtator 2023

Suksese!

Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit


2023-09-06 06:12:13
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2023-2024
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NGA TROJET
Takim informues per programet Master qe ofron FTI...
DII-Mbrojtja e praktikes dhe kontrolli i trete i diplomes, Shtator 2023
FTI hap Programin e Përbashkët të Studimit Master i Shkencave në "Inteligjencë Artificiale dhe Optimizim" me UTC, Francë
Hapet thirrja per pedagoge me kohe te pjesshme ne DII dhe DBI
Turneu Kibernetik Virtual SANS CEE CYBER TOURNAMENT
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka