Takim informues per programet Master qe ofron FTI...

Të dashur studentë që jeni të interesuar për ndjekjen e studimeve Master në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit,

Ju informojmë se do të zhvillojmë 2 takime informuese mbi programet Master që FTI ofron, gjatë kësaj jave në vijim:

E martë, datë 19.09.2023, ora 17:00 - 18:00 salla 303, studentët Inxhinieri Elektronike, Telekomunikacion dhe studentët që kanë kryer studimet jashtë FTI.

E enjte, datë 21.09.2023, ora 10:00, salla 303, studentët Inxhinieri Informatike dhe kush nuk ka mundësi të paraqitet në takimin e datës 19.

Jeni të mirëpritur për cdo pyetje/paqartësi lidhur me aplikimin dhe përmbajtjen e secilit Master.

Suksese!

 

 


2023-09-18 07:24:21
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2023-2024
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NGA TROJET
Takim informues per programet Master qe ofron FTI...
DII-Mbrojtja e praktikes dhe kontrolli i trete i diplomes, Shtator 2023
FTI hap Programin e Përbashkët të Studimit Master i Shkencave në "Inteligjencë Artificiale dhe Optimizim" me UTC, Francë
Hapet thirrja per pedagoge me kohe te pjesshme ne DII dhe DBI
Turneu Kibernetik Virtual SANS CEE CYBER TOURNAMENT
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka