Organizimi i DII

 

Grupi Mësimor-Kërkimor i “Arkitektura, Sistemet dhe Rrjeta Kompjuterike”:

 

Prof.Asoc. Genti Daci                          

Prof.Asoc.Igli Tafa

Dr. Dorian Minarolli          -- Kryetar grupi

Dr. Enida Sheme                             

Dr. Ina Papadhopulli                                     

Eduart Spahiu                --  staf ndihmes akademik

Sara Rustemi                 --   staf ndihmes akademik             

 

 

Grupi Mësimor-Kërkimor i “Inxhinieri Softi, Gjuhëve të Programimit dhe Bazave të të dhënave”:

                  

Prof.Dr. Elinda Kajo Meçe                         

Dr. Hakik Paci           --  Kryetar grupi                               

Dr. Evis Trandafili                              

Msc. Besjana Muraku

Msc. Kleona Binjaku   

Msc. Alba    Haveriku                     

Flora Karalli             -- staf ndihmes akademik

Desara Jata             -- staf ndihmes akademik                       

                                      

 

                      

 

 

 

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka