Stafi i brendshem DII

DII ka aktualisht 11 pedagogë të brendshëm efektive dhe 4 specialistë si staf ndihmës:

 

Nr

 

Emri Mbiemri

 

Titulli

Pozicioni

 

CV

Email


1

 

Elinda Meçe

Prof. Dr.

Dekan i Fakultetit/ Personel Akademik

 

 CV


ekajo@fti.edu.al 

 

2

Genti Daci

 

Prof.Asoc


Personel Akademik


 CV


gdaci@fti.edu.al
 

3

Hakik Paci

 

Dr


Personel Akademik

 

CV


hpaci@fti.edu.al

 

4

Evis Trandafilli

 

Dr

Zv. Dekan per Kerkimin Shkencor / Personel Akademik

 

CV


etrandafili@fti.edu.al

 

5

Dorian Minarolli

 

Dr

 

Personel Akademik

 

CV


dminarolli@fti.edu.al

 

6

Enida Sheme

 

Dr

Pergjegjes Departamenti /Personel Akademik

 

CV

 

esheme@fti.edu.al

 

7

Ina Papadhopulli

 

Dr

 

Personel Akademik

 

CV

 

ipapadhopulli@fti.edu.al 

 

8

Besjana Muraku

 

Msc

 

Personel Akademik

 

CV


besjana.muraku@fti.edu.al

 

9

Kleona Binjaku

 

Msc

 

Personel Akademik

 

CV


kleona.binjaku@fti.edu.al

 

 10

Alba Haveriku

 

Msc

 

Personel Akademik 

 

CV

 

alba.haveriku@fti.edu.al

 

 11

Eduart Torba 

 

Msc

Personel Akademik 

 

   

12

Eduart Spahiu

 

Lab

Personel ndihmes - akademik

 

 

13

Flora Karalli

 

Lab

Personel ndihmes - akademik 

 

 

14

Desara Jata

 

Lab

Personel ndihmes - akademik 

 

 

15

Sara Rustemi

 

Lab

Personel ndihmes - akademik 

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka