Arkiva e Lajmeve
Shpallet lista perfundimtare e kandidateve fitues nga trojet.
Shpallet lista perfundimtare e kandidateve fitues nga trojet.
Data e publikimit: 2017-09-12 07:31:24
Lexo me teper

Njoftim:Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.87 Bachelor Inxhinieri Telekomunikacioni, viti Akademik 2017-2018
Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.87 Bachelor Inxhinieri Telekomunikacioni, viti Akademik 2017-2018
Data e publikimit: 2017-08-28 03:59:56
Lexo me teper

Njoftim:Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.86 Bachelor Inxhinieri Informatike, viti Akademik 2017-2018
Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.86 Bachelor Inxhinieri Informatike, viti Akademik 2017-2018
Data e publikimit: 2017-08-28 03:55:20
Lexo me teper

Njoftim:Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.85 Bachelor Inxhinieri Elektronike, viti Akademik 2017-2018
Njoftim:Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.85 Bachelor Inxhinieri Elektronike, viti Akademik 2017-2018
Data e publikimit: 2017-08-28 03:49:25
Lexo me teper

NJOFTIM NË LIDHJE ME PËRMIRËSIMIN E NOTAVE SEZONI VJESHTË 2017
PËRMIRËSIMI I NOTAVE - SEZONI VJESHTË 2017
Data e publikimit: 2017-07-17 05:22:18
Lexo me teper

Thirrje për Start Up!
THIRRJE PER Start Up! Trainee Program - Is a high potential trainee program for ambitious university graduates.
Data e publikimit: 2017-06-08 05:35:53
Lexo me teper

NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ
Në bazë të Udhëzimit Nr.11, të MAS datë 10.04.2017, për një ndryshim të udhëzimit Nr.52; "Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtare, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë...
Data e publikimit: 2017-06-06 07:50:23
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka