Arkiva e Lajmeve
Njoftim për studentet Master i Shkencave që përfitojnë reduktim të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2022-2023
NJOFTIMI PER STUDENTËT MASTER SHKENCOR/PROFESIONAL QË PËRFITOJNË REDUKTIM TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT
Data e publikimit: 2022-11-14 05:51:33
Lexo me teper

Njoftim për studentet e Ciklit të Parë Bachelor për përjashtimet nga tarifa e shkollimit dhe përfitim burse për vitin akademik 2022-2023
PËR PËRJASHTIMET NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PERFITIMIN E BURSAVE NË PROGRAMIN E CIKLIT TË PARË, BACHELOR PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
Data e publikimit: 2022-11-14 05:43:54
Lexo me teper

HAPET THIRRJA PËR MOBILITETE STUDENTËSH NË UNIVERSITETIN E RUSE NE BULLGARI
Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+, në Universitetin e Ruse në Bullgari
Data e publikimit: 2022-11-08 04:19:05
Lexo me teper

KUOTAT E LIRA NË FTI PER VITIN AKADEMIK 2022 - 2023
Në vijim të proçesit të pranimeve në Universitete, për kuotat e paplotësuara regjistrimet do të kryhen prane Sekretarive Mësimore në datat 5-6 Nentor 2022.
Data e publikimit: 2022-11-04 10:40:47
Lexo me teper

LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI III, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
Lista e renditur e aplikantëve për raundin e III në FTI për programet e studimit Bachelor në Inxhinieri Elektronike, Bachelor në Inxhinieri Telekomunikacioni dhe Bachelor në Inxhinieri Informatike
Data e publikimit: 2022-10-26 08:37:24
Lexo me teper

Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë
Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë
Data e publikimit: 2022-10-25 06:03:15
Lexo me teper

LISTA E RENDITUR E KANDIDATËVE MASTER I SHKENCAVE DHE MASTER PROFESIONAL NE FTI, PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
Lista e renditur e kandidatëve Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, për vitin akademik 2022-2023
Data e publikimit: 2022-10-24 10:07:02
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka