Arkiva e Lajmeve
Lista e studentëve që kanë aplikuar për transferim studimesh dhe program të dytë studimi në FTI, UPT
Lista e studentëve që kanë aplikuar për transferim studimesh dhe program të dytë studimi në FTI - UPT
Data e publikimit: 2016-09-23 03:15:05
Lexo me teper

Lista e fituesve nga Trojet, Inxh Informatike_dt 05.09.2016
Lista e fituesve nga Trojet, Bachelor ne Inxhinieri Informatike_dt 05.09.2016
Data e publikimit: 2016-09-09 10:07:23
Lexo me teper

85 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I Bach Inxh TLK-09.09.2016_FTI-UPT
85 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I-re Bachelor ne Inxhinieri TELEKOMUNIKACIONI-09.09.2016_FTI-UPT
Data e publikimit: 2016-09-09 10:03:05
Lexo me teper

84 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I Bach Inxh INF-09.09.2016_FTI-UPT
84 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I-re Bachelor ne Inxhinieri INFORMATIKE-09.09.2016_FTI-UPT
Data e publikimit: 2016-09-09 09:58:55
Lexo me teper

83 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I Bach Inxh ELN-09.09.2016_FTI-UPT
83 - Lista perfundimtare e fituesve raundi i I-re, Bachelor ne Inxhinieri ELEKTRONIKE-09.09.2016_FTI-UPT
Data e publikimit: 2016-09-09 09:54:54
Lexo me teper

Njoftim, data te dyta, per provimet e vjeshtes
Mbi: Miratimin e datave të dyta në orarin e provimeve të sesionit të vjeshtës, për Ciklin e Parë të studimeve, Bachelor dhe Ciklin e Dytë të studimeve, viti akademik 2015-2016, në FTI ?
Data e publikimit: 2016-09-08 05:16:13
Lexo me teper

Njoftim spostim date provimesh
Per arsye te festes zyrtare zyrtare, (festës së Bajramit) më datë 12 Shtator 2016, behet spostimi i provimeve të datës 12 Shtator 2016, më datë 17 Shtator 2016.
Data e publikimit: 2016-09-08 05:08:19
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka