Arkiva e Lajmeve
Tarifat e Shkollimit per vitin akademik 2013-2014
Njoftohen të gjithë studentët në Ciklin e Parë (DNP) dhe Ciklin e Dytë (Master i Shkencave dhe Master Profesional) të paraqiten pranë zyrës së Financës për të tërhequr faturën për arkëtim.
Data e publikimit: 2014-01-09 11:36:50
Lexo me teper

Aplikoni për shkëmbime afatshkurtra me bursë në ERASMUS MUNDUS
Jeni student/e? Pedagog ? Dëshironi të aplikoni për një shkëmbim disa mujor në partneritetet e Erasmus Mundus ? Aplikoni: 1.Basileus; 2.Join EU SEE Penta
Data e publikimit: 2013-12-13 06:49:49
Lexo me teper

Electrical Engineering STudents' European assoCiation
EESTEC eshte nje ogranizate jo-politike dhe jo-fitimprurese per studentet e Inxhinierise Elektronike dhe Shkencave Kompjuterike.
Data e publikimit: 2013-12-07 06:05:57
Lexo me teper

FTI Uron studentët dhe pedagogët me rastin e Festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri
Me rastin e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit uron të gjithë studentët, si dhe stafin e fakultetit, Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2014! Urimet më të mira për Vitin e Ri 2014!
Data e publikimit: 2013-12-05 08:58:40
Lexo me teper

Ceremonia e dhënies së diplomave: Cikli i Parë i Studimeve Dhjetor 2013
Në daten 9 Dhjetor 2013 do të zhvillohet ceremonia e dhënies së diplomave për studentët e Ciklit të Parë të Studimeve, Inxhinieri Informatike, diplomuar në Tetor 2013, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Sall
Data e publikimit: 2013-12-05 08:55:20
Lexo me teper

Ceremonia e dhënies së diplomave Master i shkencave 16 Dhjetor 2013
Në 16 Dhjetor 2013, ora 11:00, do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Master i shkencave, për studentët e diplomuar në Tetor 2013, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, salla 209.
Data e publikimit: 2013-12-05 08:50:53
Lexo me teper

CALL FOR ADMISSION TO THE PHD PROGRAMS AT THE POLITECNICO DI TORINO (01.01.2014 / 31.12.2016)
CALL FOR ADMISSION TO THE PHD PROGRAMS AT THE POLITECNICO DI TORINO (01.01.2014 / 31.12.2016)
Data e publikimit: 2013-11-02 10:49:47
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka