Arkiva e Lajmeve
Struktura e vitit akademik 2014-2015
Struktura e vitit akademik 2014-2015 do të jetë nga 20 Tetor 2014 deri 30 Shtator 2015.
Data e publikimit: 2014-09-08 15:33:22
Lexo me teper

Sesioni i mbrojtjes së diplomave, viti akademik 2013-2014
Sesioni i vjeshtës i mbrojtjes së diplomave, në mbyllje të vitit akademik 2013-2014, do të jetë nga 26 Shtator 2014 deri 24 Tetor 2014.
Data e publikimit: 2014-09-08 15:30:56
Lexo me teper

Ceremonia e diplomimit për Ciklin e Parë të Studimeve në FTI 24 Shtator 2014
Në 24 Shtator 2014, ora 12:00, do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor, për studentët e diplomuar në Mars dhe Korrik 2014
Data e publikimit: 2014-09-08 15:28:39
Lexo me teper

Ceremonia e diplomimit për Ciklin e Dytë të Studimeve në FTI 25 Shtator 2014
Në 25 Shtator 2014, ora 12:00, do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Master, Master i shkencave dhe Master profesional për studentët e diplomuar në Mars dhe Korrik 2014
Data e publikimit: 2014-09-08 15:25:20
Lexo me teper

Organizimi i sesionit shtesë të Majit 2014
Regjistrimi për provimet e sesionit shtesë të majit 2014 do të bëhet me regjistrim elektronik (on line), në datat 1 Maj deri 4 Maj 2014 (afati i fundit ora 16:00, e datës 4 Maj 2014).
Data e publikimit: 2014-04-29 02:54:46
Lexo me teper

Konkurs per pedagoge te ftuar ne DET/FTI, Sem II-te, 2013 - 2014, Inxhinieri Klinike
Konkurs per pedagoge te ftuar ne DET/FTI, Sem II-te, 2013 - 2014, Inxhinieri Klinike
Data e publikimit: 2014-02-12 04:35:08
Lexo me teper

Mevlana Exchange Programme
Mevlana Exchange Programme is a programme which aims to support the exchange of students and academic staff between the Turkish higher education institutions and higher education institutions of other countries. It is a unique programme that financially s
Data e publikimit: 2014-01-23 02:12:56
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka