Arkiva e Lajmeve
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE RAUNDI I 2,FTI, VITI AKADEMIK 2018-2019
Lista e renditur e aplikanteve Raundi i 2, Programi i studimit Nr.85 Bachelor Inxhinieri Elektronike, Nr.86 Bachelor Inxhinieri Informatike dhe Nr.87 Bachelor Inxhinieri Telekomunikacioni, Viti Akademik 2018-2019.
Data e publikimit: 2018-09-25 06:08:49
Lexo me teper

SHPALLET LISTA PERFUNDIMTARE E KANDIDATEVE FITUES NGA TROJET.
SHPALLET LISTA PERFUNDIMTARE E KANDIDATEVE FITUES NGA TROJET. Viti Akademik 2018-2019
Data e publikimit: 2018-09-12 04:47:06
Lexo me teper

KRITERET E TRANSFERIMEVE DHE PROGRAMEVE TË DYTA TË STUDIMIT-FTI-2018-2019
KRITERET E TRANSFERIMEVE DHE PROGRAMEVE TË DYTA TË STUDIMIT-FTI-2018-2019
Data e publikimit: 2018-09-04 08:07:19
Lexo me teper

SHPALLET LISTA JOPERFUNDIMTARE E KANDIDATEVE FITUES NGA TROJET.
SHPALLET LISTA JOPERFUNDIMTARE E KANDIDATEVE FITUES NGA TROJET.
Data e publikimit: 2018-09-04 08:03:12
Lexo me teper

Njoftim:Lista e renditur e aplikanteve Raundi i 1, Programi i studimit Nr.87 Bachelor Inxhinieri Telekomunikacioni, viti Akademik 2018-2019
Lista e renditur e aplikanteve Raundi i 1, Programi i studimit Nr.87 Bachelor Inxhinieri Telekomunikacioni, viti Akademik 2018-2019.
Data e publikimit: 2018-08-28 05:05:47
Lexo me teper

Njoftim:Lista e renditur e aplikanteve Raundi i 1, Programi i studimit Nr.86 Bachelor Inxhinieri Informatike, viti Akademik 2018-2019.
Lista e renditur e aplikanteve Raundi i 1, Programi i studimit Nr.86 Bachelor Inxhinieri Informatike, viti Akademik 2018-2019
Data e publikimit: 2018-08-28 05:00:51
Lexo me teper

Lista e renditur e aplikanteve Raundi i 1, Programi i studimit Nr.85 Bachelor Inxhinieri Elektronike, viti Akademik 2018-2019
Lista e renditur e aplikanteve raundi i 1, Programi i studimit Nr.85 Bachelor Inxhinieri Elektronike, viti Akademik 2018-2019
Data e publikimit: 2018-08-28 04:56:36
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka