Arkiva e Lajmeve
Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në Universitetin Politeknik të Bari
Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në Universitetin Politeknik të Barit, Itali
Data e publikimit: 2021-11-25 09:52:50
Lexo me teper

Ftesë për konferencën e parë ndërkombëtare, ICITEE21
Ftesë për pjesëmarrje në ceremoninë e hapjes së konferencës së parë ndërkombëtare ICITEE21, organizuar nga Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit
Data e publikimit: 2021-11-18 08:43:35
Lexo me teper

Seminar Shkencor pranë ambjenteve të FTI
Drejtuar studenteve Master ne FTI: 18 Nentor, ora17.30, Salla 303
Data e publikimit: 2021-11-16 08:27:11
Lexo me teper

Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ , në Universitetin Teknologjik te Compiegne, France
Mobilitete Studentësh në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+
Data e publikimit: 2021-11-08 06:51:07
Lexo me teper

NJOFTIMI PER MASTER SHKENCOR/PROFESIONAL PER REDUKTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT
PËR DOKUMENTACIONIN QË DUHET TË DORËZOJNË KATEGORITË E STUDENTËVE TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE ( MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL) QË PLOTËSOJNË KRITERET PËR ULJE TË TARIFËS VJETORE TË STUDIMEVE
Data e publikimit: 2021-11-03 18:33:55
Lexo me teper

NJOFTIMI PER STUDENTET E CIKLIT TE PARE BACHELOR PER PERFITIM BURSE DHE OSE PERJASHTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT.
PËR KRITERET PËR PËRJASHTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PËR PERFITIMIN E BURSAVE NË PROGRAMIN E CIKLIT TË PARË, BACHELOR ME KOHË TË PLOTË PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022
Data e publikimit: 2021-11-03 18:29:34
Lexo me teper

KUOTAT E LIRA NË FTI PER VITIN AKADEMIK 2021 - 2022
Kuotat e paplotësuara në FTI për vitin akademik 2021-2022 regjistrimet do të kryhen prane Sekretarive Mësimore në datat 27 Tetor - 31 Tetor.
Data e publikimit: 2021-10-27 02:55:35
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka