Arkiva e Lajmeve
Kategoritë që përjashtohen nga tarifa e shkollimit
Kritere për studentë që përjashtohen nga tarifa e shkollimit
Data e publikimit: 2017-04-10 09:49:10
Lexo me teper

NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ
NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ Në bazë të Udhëzimit Nr.52, të MAS datë 03.12.2015 ?Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucione
Data e publikimit: 2017-03-27 03:47:45
Lexo me teper

Mbi zhvillimin e ceremonisë së shpërndarjes së Diplomave Bachelor për studentët e vitit akademik 2015-2016.
Njofton të gjithë studentët e diplomuar në vitit akademik 2015-2016 se ceremonia e shpërndarjes së diplomave për drejtimin Bachelor në FTI do të zhvillohet ditën e Hënë date 27 Mars 2017 ora 15:00 salla 303.
Data e publikimit: 2017-03-23 04:17:00
Lexo me teper

Mbi zhvillimin e ceremonisë së shpërndarjes së Diplomave Master për studentët e vitit akademik 2015-2016
Njofton të gjithë studentët e diplomuar në vitit akademik 2015-2016 se ceremonia e shpërndarjes së diplomave për drejtimin MASTER në FTI do të zhvillohet ditën e Martë datë 28 Mars 2017 ora 15:00 salla 303.
Data e publikimit: 2017-03-23 04:12:37
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Master Profesional. Afati: 6.03.2017 - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Master Profesional. Afati: 6. - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 05:37:52
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Master Shkencor - viti I - kësti I. Afati: 6.03.2017 - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Master Shkencor - viti I - kësti I. Afati: 6. - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 05:21:13
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6. - 31.03.2017.
Fatura shkollimi për printim: Bachelor - viti I. Afati: 6 - 31.03.2017.
Data e publikimit: 2017-02-22 04:27:09
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka