Arkiva e Lajmeve
Për zëvendësimin e proçesit mësimor të datës 27.11.2017
Për zëvendësimin e proçesit mësimor të datës 27.11.2017
Data e publikimit: 2017-11-23 05:27:56
Lexo me teper

Studentët e vitit të parë Bachelor dhe Master Shkencor viti 1 dhe Profesional.
NJOFTOHEN STUDENTET E FAKULTETIT TE TEKNOLOGJISE SE INFORMACIONIT TE VITIT TE PARE BACHELOR SE DUHET TE PARAQITEN PRANE DEGES SE FINANCES PER PAGESEN E TARIFES SE RREGJISTRIMIT...
Data e publikimit: 2017-11-13 07:55:39
Lexo me teper

Në lidhje me regjistrimin në ciklin e dytë të studimeve "Master i Shkencave" dhe "Master Profesional"
Në lidhje me regjistrimin në ciklin e dytë të studimeve Master i Shkencave dhe Master Profesional
Data e publikimit: 2017-10-25 04:08:03
Lexo me teper

Shpallet lista e kandidateve fitues në ciklin e dytë të studimeve në FTI .
Shpallet lista e kandidateve fitues në ciklin e dytë të studimeve në FTI.
Data e publikimit: 2017-10-24 12:07:43
Lexo me teper

Shpallet lista e fituesve të kuotave të lira. Raundi i III.
Shpallet lista e fituesve të kuotave të lira. Raundi i III.
Data e publikimit: 2017-10-20 09:47:35
Lexo me teper

Mbi procedurën e pranimit dhe të regjistrimit në vitin akademik 2017-2018 për kuotat e paplotësuara pas raundit te dytë datë 14.10.2017.
Mbi procedurën e pranimit dhe të regjistrimit në vitin akademik  2017-2018 për kuotat e paplotësuara PAS RAUNDIT TË DYTË DATË 14.10.2017.
Data e publikimit: 2017-10-17 07:58:51
Lexo me teper

Aplikimet për pranimet në ciklin e dytë të studimeve në FTI.
Pranimet ne ciklin e dyte te studimeve Master i Shkencave dhe Master Profesional
Data e publikimit: 2017-10-10 07:04:31
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka